Spolehlivá stavební firma-zázrak?
Spolehlivá stavební firma-zázrak?
Jak vidím, sehnat nějakou dobrou firmu, která vám postaví domek je na Nobelovku....Jestli měl někdo to vzácné štěstí, že narazil na solidní firmu, která sice neslibuje modré z nebíčka, ale jedná s vámi dobře a nevymlouvá se pořád, dejte nám vědět prosím...Kdybychom byli finančně za vodou, bylo by to asi lehčí, ale na druhou stranu; nechceme bydlet pořád v pronájmu( místo něj radši budu platit hypotéku),ale musím mít ten domek; no kdyby jste někdo věděl, napište; začínám propadat paniceeee
Irena- Po?et p?ísp?vk? : 1
pro pani Irenu
Dobry vecer pani Ireno. Take bych chtel stavet a divam se po firmach v Cesku. Chtel bych se Vas seriozne zeptat, zda jiz jste sehnali seriozni stavebni spolecnost ?? Dekuji za odpoved. Sandokan. Treba se budu moci podelit o informace.
Sanda- Anonymní
Re: Spolehlivá stavební firma-zázrak?
Dobrý večer, já asi k tomu nemám co říct. Nikdo mi nenapsal, až vy... Takže asi jen přece platí, že dobrá rada nad zlato, takže tímto děkuji všem, co už bydlí...ale kdybych přeci jenom našla někoho, kdo by postavil pitomý, malý domečíček, napsala bych vám Sandokane za to, že jste mi statečně napsal S pozdravem Irena
pro Sand- Anonymní
Povolení tohoto fóra: