Stavby
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Spolehlivá stavební firma-zázrak?

Goto down

Spolehlivá stavební firma-zázrak? Empty Spolehlivá stavební firma-zázrak?

Příspěvek  Irena Tue Aug 12, 2008 3:27 pm

Jak vidím, sehnat nějakou dobrou firmu, která vám postaví domek je na Nobelovku....Jestli měl někdo to vzácné štěstí, že narazil na solidní firmu, která sice neslibuje modré z nebíčka, ale jedná s vámi dobře a nevymlouvá se pořád, dejte nám vědět prosím...Kdybychom byli finančně za vodou, bylo by to asi lehčí, ale na druhou stranu; nechceme bydlet pořád v pronájmu( místo něj radši budu platit hypotéku),ale musím mít ten domek; no kdyby jste někdo věděl, napište; začínám propadat paniceeee scratch

Irena

Po?et p?ísp?vk? : 1

Návrat nahoru Goto down

Spolehlivá stavební firma-zázrak? Empty pro pani Irenu

Příspěvek  Sanda Sun Oct 12, 2008 10:17 pm

Dobry vecer pani Ireno. Take bych chtel stavet a divam se po firmach v Cesku. Chtel bych se Vas seriozne zeptat, zda jiz jste sehnali seriozni stavebni spolecnost ?? Dekuji za odpoved. Sandokan. Treba se budu moci podelit o informace. bounce bounce

Sanda
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Spolehlivá stavební firma-zázrak? Empty Re: Spolehlivá stavební firma-zázrak?

Příspěvek  pro Sand Fri Oct 17, 2008 10:25 pm

Dobrý večer, já asi k tomu nemám co říct. Nikdo mi nenapsal, až vy... Takže asi jen přece platí, že dobrá rada nad zlato, takže tímto děkuji všem, co už bydlí...ale kdybych přeci jenom našla někoho, kdo by postavil pitomý, malý domečíček, napsala bych vám Sandokane za to, že jste mi statečně napsal Smile Smile Smile Smile S pozdravem Irena

pro Sand
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Spolehlivá stavební firma-zázrak? Empty Re: Spolehlivá stavební firma-zázrak?

Příspěvek  Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Povolení tohoto fóra: